LOKAAL EN HUISGEMAAKT

  s Morgens vroeg gaan we de deur van het atelier binnen … De bakkers zijn er druk in de weer en halen de laatste goudbruine croissants uit de oven, net voor de winkel opengaat. We ruiken de geur van het brood dat langzaam bakt in de oven, we zien de banketbakkers die de laatste versieringen aanbrengen op de mooie kleurrijke taartjes … Bij Carrément Bon is zijn de lekkernijen alomtegenwoordig: laten we opnieuw leren genieten van de smaak van de lekkere dingen!

  BAKKERIJ

  Brood met langzame gisting met natuurlijk zuurdesem volgens oude methodes, knapperige stokbroden, lekkere broodjes, zachte sandwiches, speciale broden … Voor elk wat wils en voor alle gelegenheden!

  Voor meer info, klik hier

  VIENNOISERIE

  Ons assortiment viennoiserie wordt door onze bakkers met de hand gemaakt op basis van een 100% huisbereid bladerdeeg en pure boter. Croissants, chocoladebroodjes, suikerkoeken, strikken, bolussen … Knapperig bladerdeeg en een overheerlijke smaak!

  TAARTEN

  Traditionele taarten met de smaken uit onze kindertijd, korstdeeg met heerlijke vruchten, zachte chocoladetaart … Taarten vol smaak om te delen als vieruurtje of voor een dessert zonder franjes!

  FIJN GEBAK

  Een geraffineerd dessert met ongelofelijke smaken en texturen, heerlijk fijn gebak als vieruurtje … Een dag zonder lekkernij is een dag niet geleefd en daarom is er een dessert van Carrément Bon voor elke gelegenheid!

  Voor meer info, klik hier

  CHOCOLADE, MACARONS & CO

  100% huisgemaakte lekkernijen voor klein en groot: macarons in een waaier van zachte kleuren, chocoladetabletten, melocakes, truffels, chocolaatjes en rotsjes … maar ook chocopasta en fruitige confituren!

  KLAAR OM TE BAKKEN

  Geen zin om elke dag tot bij ons te komen? Wij hebben aan alles gedacht! Ontdek onze diepgevroren rauwe producten om thuis te bakken: broodjes, een assortiment piccolo’s, bladerdeeg, brood, koekjes … Het is gemakkelijk en praktisch, nu is het aan u!

  Pralines & Co

  Des pralines 100% belges et artisanales réalisées à base d’un chocolat de haute qualité. Garnies de pralinés et feuillantines maison, de ganaches chocolatées ou fruitées plus que gourmandes… Des créations tout en finesse aux saveurs subtiles et envoûtantes !

  Chocolats de dégustation

  Une sélection de chocolats Bean to bar : de la fève de cacao à la plaquette, ces chocolats sont fabriqués artisanalement en Belgique avec maitrise et passion. Moins de sucre et plus d’authenticité pour vous proposer un produit de très haute qualité. Croquez et craquez pour leurs saveurs gourmandes, amusez-vous à découvrir leurs arômes fruités ou floraux !

  Pour plus d’infos, cliquez ici

  Chocolat Chaud & Chocolat Pâtisserie

  Des pépites de chocolat de haute qualité pour réaliser des préparations plus que gourmandes à la maison : un véritable chocolat chaud, de délicieux cookies, un moelleux au bon goût de chocolat… Avec cet ingrédient de choix, tout est possible : à vous de jouer !

  GEPERSONALISEERDE TAARTEN

  Een taart nodig voor een verjaardag, een doop of een communie? Wij maken voor u taarten met gepersonaliseerde versieringen naargelang uw evenement! Deze creaties benadrukken de uitmuntendheid en creativiteit van onze chefs: vergeet de zware cakes en de onvermijdelijke laag suikerpasta en kies voor licht en overheerlijk gebak voor een dessert dat al even onvergetelijk wordt als het gevierde evenement!

  BRUILOFTSTAART

  Voor de mooiste dag van uw leven samen ontwerpen we samen de taart van uw dromen die deze dag nog unieker maakt! Een weddingcake op zijn Amerikaans of klassieke taart met verdiepingen, een grote taart om te delen, een buffet vol taartjes … Alles in een moderne stijl, gepersonaliseerd op basis van uw wensen!

  FEESTCOLLECTIE

  De eindejaarsfeesten zijn het meest magische moment van het jaar! Ontdek ons gamma kerststronken en feestelijke desserts voor een overheerlijke en elegante afsluiter van uw feestmaal!

  LUNCH OM MEE TE NEMEN

  Een ouderwets knapperig stokbrood, heerlijk huisbereid beleg, koude pasta en salades met uiteenlopende smaken … Dankzij ons cateringteam zult u duimen en vingers aflikken!

  CATERINGDIENST VOOR KANTOOR OF THUIS

  Hebt u een cateringdienst nodig voor een professionele vergadering of een privé-evenement? Carrément Bon stelt u ontbijtformules, hapjes en hartige glaasjes, verrassingsbroden en andere gevarieerde assortimenten belegde broodjes voor … Alles is klaar, u moet enkel nog genieten!

  LOKALE PRODUCTEN

  Bij Carrément Bon willen we graag werken met zo veel mogelijk ingrediënten die dicht bij huis geproduceerd worden. In dit opzicht stellen we u in onze winkels een klein gamma lokale producten voor: la Houppe, de wijnen van Le Ry d’Argent, de koffies van Delahaut … Om iemand anders of uzelf een plezier te doen!

  Download onze kaart

  Plus de nous sur instagram

  Suivez-nous sur instagram