Elke dag z'n brood
  — Traditioneel brood —

  Ons traditioneel brood is het resultaat van een langzame gisting met natuurlijk zuurdesem en van het unieke vakmanschap van onze bakkers. Dit brood op basis van kwaliteitsbloem zonder additieven en afkomstig van een beredeneerde en ultraberedeneerde landbouw krijgt alle tijd om zijn smaken te ontwikkelen, zodat we opnieuw kunnen genieten van de smaak van het brood van onze grootouders!”

  — Lokale bloem #NEW —

  Jules het witte brood, Léon het granenbrood en Marie het stokbrood worden gemaakt met een lokaal in Haspengouw, vlak bij ons geproduceerde bloem! Deze gezonde bloem vervaardigd uit oorspronkelijke type van het graan is uniek in de wereld; de smaak en de van nature heilzame eigenschappen zullen u zin geven om het bij elke maaltijd te delen met uw naasten!

  Fijne bakkerij en speciale broden

  Stokbrood op oude wijze, broodjes in allerlei vormen, rozetten om te delen, notenbrood, brood met curry-kurkuma, brood met gedroogde tomaten en Parmezaan … Deze broden vol smaak vormen een heerlijk en gevarieerd assortiment voor alle gelegenheden! Sommige van deze broden zijn ook verkrijgbaar in een afbakversie.

  Download onze kaart

  Maak kennis met onze gebakjes

  Heerlijk, licht en verfijnd