HET IS ECHT GOED OM THUIS TE ZIJN
  ONZE GESCHIEDENIS

  In lijn met het oude Maison Rouard (1978-2004) verdedigt Carrément Bon sinds 2004 de waarden van uitmuntendheid, creativiteit en authenticiteit.

  100% ARTISANAAL

  Bij Carrément Bon is alles 100% huisgemaakt! Van het bladerdeeg tot de smeerpasta, wij geloven in de ervaring van onze bakkers en banketbakkers die ons elke dag producten van hoogstaande kwaliteit met een onvergelijkbare smaak aanbieden.

  LOCAVOOR VOOR ALLES

  Wij vinden het belangrijk om kwalitatief hoogstaande ingrediënten te selecteren die zo vaak mogelijk ook lokaal zijn. Hoeveboter en -melk het hele jaar door, aardbeien van Wépion in de zomer … De lekkere smaak van de goede dingen van bij ons!

  AUTHENTIEK PUNT AAN DE LIJN

  Brood van trage gisting met zuurdesem dat 16 uur rust alvorens het de oven ingaat, zodat alle smaken zich kunnen ontwikkelen, gebakjes met huisgemaakt bladerdeeg met de lekkere smaak van boter … Bij Carrément Bon wordt niet valsgespeeld, authenticiteit betekent dat u de echte smaak van wat lekker is terugvindt in al onze 100% huisbereide producten!

  EEN GEWELDIG TEAM

  Carrément Bon, dat is een team mensen met een passie voor wat LEKKER is en die elke dag samenwerken: geschoolde bakkers en banketbakkers, dynamische verkoopteams en een directie die steeds op zoek is naar innovaties om u altijd weer te verrassen en die streeft naar een open en collaboratieve dynamiek!

  UITMUNTEND!

  Ingrediënten van hoge kwaliteit, het juiste evenwicht van smaken, verrassende en harmonieuze smaakcombinaties … Het voortdurend streven naar uitmuntendheid, overgeërfd van dhr. Rouard, staat centraal in ons dagelijks werk en dat willen we dan ook met u delen via de verfijning en de lichtheid van een taartje.

  ZIN VOOR ETHIEK

  In ons vak is ethiek meer dan essentieel op alle niveaus: in de keuze van onze ingrediënten, in de transparantie naar onze klanten en medewerkers toe, in ons teamwork … Bij Carrément Bon maakt dit integraal deel uit van onze waarden!

  INNOVATIE

  We vinden het belangrijk om onszelf steeds opnieuw in vraag te stellen om u altijd nieuwe unieke en originele recepten voor te stellen! We besteden zowel aandacht aan de trends als aan de terugkeer van de traditie en het authentieke, opdat onze creaties perfect zouden aansluiten bij uw verlangens.

  EEN OPEN GEEST

  Creativiteit gaat hand in hand met een open geest. Wij inspireren ons elke dag weer op onze reizen, nieuwe opleidingen, uitwisselingen met onze collega’s en lectuur om u zo mee te voeren naar onze unieke en overheerlijke wereld!